231 Front Street, Lahaina, HI 96761 [email protected] 808.123.4567

Tag: 娱乐地图GGF

House in Kapuvár / László Papp – plémühely

first_img “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/913525/house-in-kapuvar-laszlo-papp-plemuhely Clipboard Hungary Lead Architects: Year:  House in Kapuvár / László Papp – plémühely Save this picture!© Tamás Bujnovszky+ 43Curated by Paula Pintos Share CopyHouses, Renovation•Kapuvár, Hungary Architects: László Papp – plémühely Area Area of this architecture project ArchDaily Save this picture!© Tamás BujnovszkyRecommended ProductsDoorsVEKADoors – VEKAMOTION 82DoorsSaliceSliding Door System – Slider S20WoodBruagBalcony BalustradesDoorsStudcoAccess Panels – AccessDorText description provided by the architects. There is a cross-shaped house built in the 1930s, a family inheritance, with outbuildings connecting longitudinally. This is what I imagined with my family to be our home in the long run.Save this picture!© Tamás BujnovszkyWe intended to keep the development type and masses that are common in the area and redesign the layout in terms of functionality to be more conform with today’s requirements.Save this picture!© Tamás BujnovszkyFrom the residential building – stable – barn triangle, the residential area may be preserved, the stable with its masonry structure is to be demolished due to structural issues. The most characteristic part is the barn with its closing wooden structure and wooden cladding, which is a preliminary image of the anticipated extension.Save this picture!© Tamás BujnovszkyWe divided the required areas into three groups. We set the so-called night zone—the three bedrooms and the bathrooms—in the residential area to be preserved. The kitchen – dining room – living room area is complemented by an area serving common householding purposes, and is located in the barn area, having corresponding dimensions and mass. The extension connects to the preserved building by a light corridor link and the interior atrium to be developed adjacent to it providing light while subtly indicating the absence of the demolished stable. This is the entrance.Save this picture!© Tamás BujnovszkySave this picture!Ground Floor PlanSave this picture!© Tamás BujnovszkyThe main aspects during the design were that the refurbishment should take place with as minor of an alteration of the existing structure as possible and that the southern light obtained from the site’s characteristics should be utilised while also keeping in mind a cost-efficient feasibility. Apart from the restoration of the 4 original facade openings facing the street, we also did some interior works, roof refurbishment, and heat insulation of the exterior facade in terms of the preserved wing. We brought back the interior spatial perception of the barn in the extension.Save this picture!© Tamás BujnovszkySave this picture!Section SchemesSave this picture!© Tamás BujnovszkyWhile building the structure, we used reclaimed bricks and new timber; apart from these, we aimed to minimise the amount of new materials.At the facade installation, the aim was to highlight the clean surfaces and blocks. Since the original street side facade decoration had been lost during the earlier alterations, we chose a facade installation without any interspersion. We prepared the extension with a vertical board cladding matching the wooden cladding structure of the barn. This solution is pleasing to the eye and also plays an important role as a structural insulation against the heating up of the interior areas.Save this picture!© Tamás BujnovszkyThe interior areas are dominated by simple painted walls, wooden shelves and cabinets recessed at some places, and transparent decorative flooring installed on the floor slab. We aimed to treat the doors and windows on the facade as frameless living pictures on the wall. Thereby, we were able to develop a very intensive visual connection between the living room and the barn that had meanwhile been relocated to the end of the site by a crane; therefore, our heritage has become part of our lives.Save this picture!© Tamás BujnovszkyProject gallerySee allShow lessDodi Moss Team Designs an Ethereal Italian Pavilion for Expo Dubai 2020 CompetitionArchitecture NewsAnimal Shelter and Pet Crematorium Lommel / Collectief NoordSelected Projects Share 2017 Manufacturers: GRAPHISOFT, Baumit, INTERNORM, ROCKWOOL, Bramac, Thermowoodmaster Houses Photographs Photographs:  Tamás Bujnovszky Manufacturers Brands with products used in this architecture project Area:  134 m² Year Completion year of this architecture project “COPY” Projects House in Kapuvár / László Papp – plémühelySave this projectSaveHouse in Kapuvár / László Papp – plémühely ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/913525/house-in-kapuvar-laszlo-papp-plemuhely Clipboard László Papp CopyAbout this officeLászló Papp – plémühelyOfficeFollowProductWood#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentRenovationKapuvárHungaryPublished on March 21, 2019Cite: “House in Kapuvár / László Papp – plémühely” 21 Mar 2019. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodPanel Façade SystemRailing / BalustradesMitrexIntegrated Photovoltaic Railing – BIPV RailingMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BrassHanging LampsVibiaHanging Lamp – VOLConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMSkylightsLAMILUXGlass Skylight FE PassivhausPorcelain StonewareCosentinoSurfaces – Dekton® Chromica CollectionBricksFeldhaus KlinkerThin Bricks – ClassicGlassDip-TechDigital Ceramic Printing for Interior DesignWoodStructureCraftEngineering – FootbridgesAluminium CompositesCymat Technologies Ltd.Bundang Doosan Tower – Alusion™ Stabilized Aluminum FoamTable LampsRoss GardamDesk Lamp – OraMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more